We zijn verheugd aan te kondigen dat Aqualeak is goedgekeurd als eensamenleving van volksgezondheidsingenieurs Industrial Associate lid van de Society of Public Health Engineers (SoPHE), een subgroep van het Chartered Institute of Building Services Engineers (CIBSE).

SoPHE streeft naar een hoger profiel en focus voor volksgezondheidsingenieurs binnen CIBSE. Het SoPHE Industrial Associates-programma is bedoeld om nauwere banden en samenwerking te ontwikkelen tussen de Society en een breed scala aan organisaties die betrokken zijn bij de technische industrie voor de volksgezondheid.

Als Industrial Associate zullen we samenwerken met de Society en andere leden om onze kennis en technische expertise op het gebied van waterlekdetectie te delen, met als hoogtepunt de ontwikkeling van toekomstige hulpbronnen. Deze middelen worden gebruikt om initiatieven en innovaties te ondersteunen die een directe relatie hebben met de verbetering van de technische industrie voor de volksgezondheid. Dit stimuleert op zijn beurt het gebruik van beste praktijken op gebieden als duurzaamheid, gezondheid en veiligheid, milieukwaliteit en werkefficiëntie, werving, opleiding en andere zaken die de industrie aanbelangen.

Andrew Jones van Aqualeak zei:

“We zijn erg blij dat we een Industrial Associate van SoPHE zijn geworden, na een goedkeurings- en verkiezingsproces te hebben doorlopen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze kennis en ervaring op het gebied van waterlek detectie om ontwikkelaars, consultant-ingenieurs, bestekschrijvers en aannemers te helpen informeren, of dit nu via ons CPD-seminar of ander technisch materiaal is. Een Industrial Associate van SoPHE worden is een andere manier waarop we kunnen helpen bij het informeren over wat een gebied van toenemend belang is voor nieuwbouwprojecten, grotendeels gedreven door de eisen van vastgoedverzekeraars die proberen het risico van aanzienlijke waterschade te verminderen. Onze betrokkenheid stelt ons in staat om bij te dragen aan het vormgeven van beste praktijken en technische benaderingen in ons vakgebied, ten behoeve van volksgezondheidsingenieurs. We hebben ook de mogelijkheid om onszelf te ontwikkelen door te leren van andere specialisten op aanverwante gebieden van bouwservices.”

Stuur een e-mail voor meer informatie over ons CPD-seminar of andere technische bronnen: andrew.jones@aqualeak.com.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt