Alarmen voor te hoge temperatuur

We hebben een reeks temperatuuralarmen voor het bewaken van te hoge temperaturen. In het geval dat de temperatuur boven het door de gebruiker gedefinieerde maximum komt, gaan onze temperatuuralarmen onmiddellijk in alarmtoestand. Dit kan audiovisuele alarmen activeren die kunnen aangeven welke specifieke zone wordt beïnvloed bij multizone-systemen. Omschakelrelais kunnen het systeem ook in staat stellen om verbinding te maken met andere systemen, waaronder een GBS en telefoonkiezer of SMS, om te waarschuwen dat er een te hoge temperatuur is gedetecteerd.

Temp Tek

Instapniveau over temperatuuralarm

Een instapmodel, compact detectiesysteem voor oververhitting. Met behulp van een of meer kamertemperatuursensoren kan de Temp Tek worden geconfigureerd om te controleren op abnormale temperatuuractiviteit tussen 0 – 30°C. Wanneer de maximaal gedefinieerde temperatuur is bereikt, gaat de Temp Tek onmiddellijk in een audiovisueel alarm. Via een omschakelrelais kan ook een waarschuwing naar een BMS of andere systemen worden gestuurd. Het Temp Tek-paneel kan zowel in de te bewaken ruimte als extern worden geplaatst.

Voorbeeld applicaties: Computerruimte, datacenter, communicatieruimte, serverruimte of technische ruimte

Temp Tek 2 & Temp Tek 4

Overtemperatuuralarmen voor 2 of 4 zones

Een compact en economisch detectiesysteem voor te hoge temperaturen voor twee of vier afzonderlijke kamers of zones. Het systeem kan vanuit een centraal punt worden bediend om een ​​bovenste en onderste temperatuurband in te stellen, tussen 5 – 30°C. Wanneer de instelbare temperaturen worden overschreden, activeert het systeem een ​​audiovisueel alarm, dat aangeeft welke zone is getroffen. Deze apparaten kunnen via een relais ook worden aangesloten op andere waarschuwingssystemen, zoals een BMS, of het initiëren van mechanische kleppen en pompen. Het paneel kan zowel in de te bewaken ruimte als extern worden geplaatst.

Voorbeeld applicaties: Computerruimten, dataopslagcentra, communicatieruimten, serverruimten en technische ruimten.

OGW

Alarm voor vochtigheid en te hoge temperatuur in meerdere zones

Een multi-zone detectiealarm voor te hoge temperatuur dat tot 32 afzonderlijke gebieden kan bewaken. De OGW kan ook controleren op overvochtigheid in kritieke gebieden, zoals serverruimtes en datacenters. Het systeem kan worden geconfigureerd om de bovenste en onderste temperatuur- en vochtigheidsparameters in te stellen en aan te passen. De OGW bewaakt temperaturen tussen 5 en 30°C en een luchtvochtigheid tussen 30 – 100%RV. In het geval dat de temperatuur of vochtigheid boven het door de gebruiker gedefinieerde maximum komt, zal de OGW onmiddellijk in alarm gaan. Dit activeert een audiovisueel alarm dat kan aangeven om welke specifieke zone het gaat. Met omschakelrelais kan de OGW ook worden aangesloten op andere systemen, waaronder een GBS en een telefoonkiezer, om te waarschuwen dat er een te hoge temperatuur is gedetecteerd.

Voorbeeld applicaties: Computerruimten, communicatieruimten, serverruimten, datacentra en technische ruimten waar een te hoge temperatuur de prestaties van de daarin geplaatste apparatuur nadelig beïnvloedt.

SMS-temperatuuralarm

Temperatuuralarm voor één zone met sms-waarschuwingen

Een eenvoudig, voordelig single-zone overtemperatuurdetectiesysteem dat ervoor zorgt dat de temperatuur in een koelcel of computerruimte binnen de juiste limieten wordt gehouden. Als de temperatuur de vooraf gedefinieerde limieten overschrijdt, stuurt het apparaat een sms naar maximaal vijf telefoonnummers om de gebruiker op de situatie te wijzen. Temperatuurlimieten kunnen worden ingesteld op elke temperatuur tussen -50°C en 50°C, met behulp van een externe temperatuursonde. Sms-berichten kunnen ook worden aangepast om ontvangers in staat te stellen op een passende manier te reageren, afhankelijk van de situatie, waar ook ter wereld.

Voorbeeld applicaties: Vriezerkoelhuizen, computerruimten, serverruimten, datacenters en elke omgeving die een gecontroleerde temperatuuromgeving vereist.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249 715698

CONTACT