Aqualeak, een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde waterlekdetectie- en preventiesystemen voor residentieel, commercieel en industrieel vastgoed, is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met SOS Lekdetectie (“SOS”), een gespecialiseerd bedrijf voor lekdetectie en restauratie van onroerend goed.

Door de samenwerking wordt SOS een geprefereerde Britse installatieleverancier voor Aqualeak's lekdetectie- en preventieapparatuur op basis van residentiële stroom. Op zijn beurt zal SOS ook de toonaangevende apparaten van Aqualeak aan zijn klanten aanbieden.

Over SEO-lekdetectie

Het ervaren claimafhandelingsteam van SOS, gevestigd in St Neots, Cambridgeshire, coördineert een landelijke vloot van hoogopgeleide ingenieurs, die diensten verlenen op het gebied van het binnendringen van water op platte daken en balkons tot sanitair, verwarming en zwembadexpertise. SOS is een bekroond bedrijf, met een sterke reputatie op het gebied van hoogwaardige klantenservice en heeft sterke, gevestigde relaties met een groot aantal verzekeraars, schade-experts en vastgoedbeheerders, evenals rechtstreeks met eigenaren van onroerend goed.

Onze producten

Aqualeak's assortiment van waterlekdetectie- en preventieapparatuur voor woningen omvat de: AquaGuard en AquaSmart. Deze apparaten meten het volume en de tijdsduur dat water door een hele woning stroomt en vergelijken de niveaus met vooraf ingestelde drempels. Wanneer een drempelwaarde wordt overschreden, gaat het apparaat ervan uit dat er een lek is opgetreden en wordt de watertoevoer automatisch afgesloten, waardoor de schade aan eigendommen wordt geminimaliseerd. De AquaSmart is een apparaat met internetverbinding dat ook sms-/e-mailwaarschuwingen biedt aan een slim apparaat, afstandsbediening van een klep waar dan ook ter wereld en intelligente mogelijkheden voor slimme watermeting. 

In een commentaar op de samenwerking, Steve Woods, Managing directeur van Aqualeak, zei: “Het groeiend aantal ontsnappingen van water in huizen in het VK betekent dat we een aanzienlijke toename zien in de vraag naar onze huishoudelijke apparaten, met name van klanten die door hun verzekeraar naar ons zijn doorverwezen. Velen zijn op zoek naar een totaaloplossing en deze samenwerking met SOS stelt ons in staat om niet alleen onze klanten te beleveren, maar ook installatie aan te bieden door een landelijk netwerk van goed opgeleide, ervaren technici. De samenwerking met SOS versterkt ook onze reputatie binnen de verzekeringssector, waar we de afgelopen 12 maanden sterke vooruitgang hebben geboekt. We zijn enthousiast over het vooruitzicht om samen te werken met SOS, dat veel van de waarden deelt die we hebben rond het bieden van hoogwaardige klantenservice.”   

Brad Wilby, directeur bij SOS Lekdetectie, zei: “We zijn erg verheugd om deze samenwerking met Aqualeak aan te gaan, waardoor we lekpreventiemaatregelen kunnen aanbieden aan onze klanten. We zijn van mening dat onze twee bedrijven uitstekend bij elkaar passen en we kijken ernaar uit om samen te werken.”

Aqualeak en SOS zullen de komende tijd samen exposeren I Love Claims Home Claims Conference, gehouden in de Ricoh Arena in Coventry op donderdag 14th November, 2019.

Voor meer informatie over ons assortiment waterlekdetectoren voor uw huis, ga naar www.aqualeak.com, bel 01249 715 698 of e-mail op sales@aqualeak.com.

ENDS

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Andrew Jones

Marketingmanager, Aqualeak

+44 (0)1249 715 698/ +44 (0)7766 024 408

andrew.jones@aqualeak.com  

 

Over Aqualeak

 

Aqualeak is een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde oplossingen voor het detecteren en voorkomen van waterlekken. Onze producten en systemen worden geïnstalleerd in een breed scala aan soorten onroerend goed, waaronder woningen, commerciële en industriële gebouwen, en beschermen ze tegen kostbare en storende waterschade die kan optreden als gevolg van gebarsten en defecte leidingen.

Als geïntegreerde aanbieder van waterlekdetectie bieden wij: ontwerp, fabricage, levering, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud veel van onze eigen producten en systemen. Deze aanpak stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en een uitgebreide, hoogwaardige end-to-end service

Onze kennis en ervaring op het gebied van waterlekdetectie en systeemontwerp betekent dat we met klanten kunnen samenwerken om de juiste oplossing voor hun toepassing of project aan te bevelen en uitstekende doorlopende after-salesondersteuning te bieden. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van systemen voor duizenden projecten van elke omvang en complexiteit.

 

Over SOS Lekdetectie

SOS Leak Detection LLP, gevestigd in het Knowledge Center in Wyboston Lakes, is een klantgericht gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op het leveren van de juiste first-time oplossingen voor het leveren van waterlekdetectie.

Door de toepassing van de nieuwste technologische ontwikkelingen door hoogopgeleide en ervaren ingenieurs, minimaliseren we niet alleen de verstoring, maar houden we graafwerkzaamheden en verstoring tot een minimum beperkt en verminderen we de voortdurende waterschade aan het pand. Omdat we de onmiddellijke en directe impact begrijpen die waterlekken kunnen veroorzaken, werkt ons netwerk van volledig in dienst genomen technici nauw samen met onze klanten om het ongemak tot een minimum te beperken en kunnen we vaak een service bieden om een ​​leidinglek binnen één bezoek te lokaliseren en te repareren.

Met diensten voor het binnendringen van plat dak en balkonwater tot sanitair, verwarming en zwembaden met asbest-, zout- en watermonsters waar nodig, streeft SOS Lekdetectie altijd naar een zeer kosteneffectieve en professionele oplossing voor uw probleem.

Of u nu rechtstreeks optreedt voor eigenaren en beheerders van onroerend goed of nauw samenwerkt met uw verzekeraar of schade-expert, op SOS Leak Detection wordt vertrouwd om op de meest efficiënte manier een oplossing te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt