Aqualeak, een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde waterlekdetectie- en preventiesystemen voor woningen en commercieel vastgoed, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn nieuwe permanente professionele ontwikkeling (CPD) seminar, geaccrediteerd door de Chartered Institution of Building Services Engineers (CIBSE).

 

De eerste seminarcursus, 'Inzicht in detectie en preventie van waterlekken', is ontworpen om een ​​overzicht te bieden van alles wat klanten moeten weten over een gebied van de vastgoedsector waar steeds meer en meer vraag naar wordt.

 

De leerdoelen en doelstellingen van het nieuwe seminar zijn om beter te begrijpen: 

 

  • Wat drijft de groeiende vraag naar? waterlek detectie
  • De verschillende soorten technologie voor waterlekdetectie, hun respectievelijke toepassingen en hoe ontsnappingen van water worden gedetecteerd
  • Hoe een modulair waterlekdetectiesysteem wordt geconfigureerd en geïnstalleerd
  • De uitgangen en acties van een waterlekdetectiesysteem
  • De voordelen van effectieve waterlekdetectie
  • Praktische overwegingen die helpen bij het bereiken van het beste ontwerp van het waterlekdetectiesysteem

Deze seminars van een uur, gepresenteerd door de deskundige technische adviseurs van Aqualeak, bieden de afgevaardigden belangrijk advies, inzicht en ondersteuning voor een groot aantal doelgroepen, waaronder mechanische en elektrische ingenieurs, bestekschrijvers, architecten, adviseurs en iedereen die betrokken is bij nieuwbouw- of renovatieprojecten.

 

De seminars van een uur, die zijn: gratis, kan worden afgeleverd op een locatie naar keuze van de klant of worden gehost op het hoofdkantoor van Aqualeak in de buurt van Chippenham, Wiltshire. Op aanvraag zijn ook online seminars beschikbaar.

 

In een reactie op de lancering van het nieuwe CPD-seminar, Steve Woods, algemeen directeur van Aqualeak, Zei: "We zien een significante toename van de belangstelling voor waterlekdetectie- en preventiesystemen vanuit de bouw- en vastgoedbeheersector. Er is een duidelijke vraag om een ​​beter begrip van de technologie te ontwikkelen, zodat ze met kennis van zaken met hun eindklanten kunnen praten over de meest effectieve oplossingen om hun activa te beschermen tegen waterschade. Dit CPD-seminar biedt het informatieve overzicht waarnaar ze op zoek zijn en biedt afgevaardigden de mogelijkheid om specifiek advies en inzicht te krijgen over bepaalde projecten. Het hebben van de CPD geaccrediteerd door CIBSE biedt deelnemers ook de zekerheid dat de inhoud die ze ontvangen van hoge kwaliteit is en voldoet aan de industriestandaard. We onderzoeken ook andere onderwerpen waarover we CPD-seminars kunnen ontwikkelen en zullen reageren op de vraag die we van onze klant ziens. "     

 

Neem voor het regelen van een gratis CPD-seminar contact op met Andrew Jones op andrew.jones@aqualeak.com, bel op 01249 715 698 of bezoek onze website op www.aqualeak.com.

 

ENDS

                                     

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Andrew Jones

Marketingmanager, Aqualeak

+44 (0)1249 715 698/ +44 (0)7766 024 408

andrew.jones@aqualeak.com   

 

Over Aqualeak  

Aqualeak is een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde waterlekdetectoren en lekpreventieoplossingen. Onze producten en systemen worden geïnstalleerd in een breed scala aan soorten onroerend goed, waaronder woningen, commerciële en industriële gebouwen, en beschermen ze tegen kostbare en storende waterschade die kan optreden als gevolg van gebarsten en defecte leidingen.

 

Als geïntegreerde leverancier van waterlekdetectie ontwerpen, produceren, leveren, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden we veel van onze eigen producten en systemen. Deze aanpak stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en een uitgebreide end-to-end service van hoge kwaliteit te bieden. 

 

Onze kennis en ervaring op het gebied van waterlekdetectie en systeemontwerp betekent dat we met klanten kunnen samenwerken om de juiste oplossing voor hun toepassing of project aan te bevelen en uitstekende doorlopende after-salesondersteuning te bieden. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van systemen voor duizenden projecten van elke omvang en complexiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt