Diensten en onderhoud

Naast producten en systemen bieden wij klanten ook een scala aan aanvullende engineering- en aanverwante diensten.

Installatie

Ons zeer ervaren interne team van ingenieurs kan worden ingezet om systemen efficiënt en professioneel te installeren, in elke omgeving, volgens de ontwerpvereisten van de klant. De uitgebreide kennis die onze ingenieurs hebben verzameld bij het voltooien van vele installaties bij grote ontwikkelingsprojecten, betekent ook dat we het belang begrijpen van samenwerking met andere aannemers, en ook van effectieve communicatie met on-site teams.

We zijn in het bezit van een aantal industriestandaard gezondheids- en veiligheidsaccreditaties en zijn bereid om bedrijfsspecifieke trainingsprogramma's te voltooien, indien vereist.

In het geval dat een klant een onafhankelijke installatietechnicus inschakelt, staat ons after-sales supportteam klaar om telefonisch al uw vragen te beantwoorden op 44-0.    

Inbedrijfstelling

Naast installatie of technici zijn ook gekwalificeerd om inbedrijfstellingsdiensten te verlenen. Dit is met name relevant voor onze BREEAM-producten voor waterlekdetectie onze engineers kunnen een inbedrijfstellingscertificaat invullen en aan u verstrekken dat aan BREEAM kan worden overhandigd als bewijs dat het systeem correct werkt.

Inbedrijfstellingsdiensten omvatten:

  • Instellen van parameters in systeembedieningspanelen volgens de eisen van de klant
  • Controleren of de elektrische aansluitingen correct zijn uitgevoerd
  • Testen of alarmsystemen worden geactiveerd zoals verwacht, evenals ervoor zorgen dat relaisuitgangen en de apparaten waarmee ze zijn verbonden, correct werken.

Onderhoud

Wij bieden concurrerende doorlopende onderhoudscontracten voor alle apparatuur die wij leveren. Onderhoudsbezoeken van technici zorgen ervoor dat de systemen correct werken en dat alle bijbehorende apparaten in goede staat verkeren. Bezoeken kunnen zo vaak plaatsvinden als nodig is, met jaarlijkse, halfjaarlijkse en zelfs wekelijkse contracten.

Onze technici zijn ook in staat om onderhoud te plegen aan andere, niet-Aqualeak waterlekdetectiesystemen, waardoor klanten één enkele onderhoudsoptie hebben.

Technische tekeningen

Naast het adviseren van onze klanten over het beste waterlekdetectiesysteem voor hun vereisten, kan ons technisch verkoopteam ook op maat gemaakte CAD-illustraties maken om aanbevelingen te demonstreren. Dit omvat het overlappen van bestaande ontwerptekeningen met waar we voorstellen om sensorkabel, sondes en bedieningspanelen te installeren. Als een bestaande ontwerptekening niet beschikbaar is, maakt ons technisch verkoopteam ook graag een schema van het systeem.

Specificatie beoordeling  

Ons technisch verkoopteam kan met bestekschrijvers werken om ervoor te zorgen en te adviseren dat de prestatiecriteria die zijn opgenomen in een specificatiedocument met betrekking tot waterlekdetectie, consistent zijn met het type systeem dat nodig is voor een ontwikkeling of toepassing.

Bezoek onze blog 

Contact

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249 715698

contact opnemen.