Heb ik een nodig op stroom gebaseerd, op sensoren gebaseerd or afstand meten waterlek detector? Hoeveel zones moet ik bewaken? Moet ik kabel of sondes gebruiken? Wat wil ik dat mijn bedieningspaneel doet als er een lek wordt gedetecteerd? Dit zijn allemaal vragen waar over nagedacht moet worden bij de implementatie van een waterlekdetectie- en preventiesysteem in een bedrijfs- of woningbouw. Aqualeak staat altijd voor u klaar om u door het proces te loodsen en heeft nu een nieuwe, handige technische gids van 12 pagina's voor klanten gepubliceerd: Waterlekdetectie: Selecteren het juiste systeem voor uw toepassing.

Deze gids geeft klanten een beter begrip van hoe een waterlekdetectiesysteem is geconfigureerd, de benodigde componenten en handige technische illustraties die laten zien hoe systemen in verschillende toepassingen worden geïnstalleerd. Deze gids zal klanten ook helpen bij het besluitvormingsproces bij het overwegen welk type waterlekdetectiesysteem u nodig heeft voor uw specifieke toepassing of project.

Om een ​​gratis exemplaar van deze gids te ontvangen, hoeft u alleen maar uw verzoek te e-mailen naar: andrew.jones@aqualeak.com of via onze Contact pagina. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt