Aqualeak is open voor zaken en we blijven onze klanten dezelfde kwaliteit en service bieden die ze gewend zijn.

Tijdens deze onzekere en uitdagende tijden zijn onze prioriteiten zoals altijd de veiligheid en het welzijn van ons personeel en het waarborgen van ons blijvend vermogen om onze klanten te ondersteunen.

We hebben onze dagelijkse werking aangepast om aan deze prioriteiten te blijven voldoen. 

Verkoop, consultancy en technische ondersteuning

Al onze kantoormedewerkers werken nu vanuit huis. Technisch verkooppersoneel staat voor u klaar om zoals gewoonlijk advies en offertes te geven over producten en systemen en is bereikbaar tussen 9 en 5 uur, van maandag tot en met vrijdag, via info@aqualeak.nlWe blijven ook technische ondersteuning bieden tijdens werkuren via technisch@aqualeak.com. Als je een dringende vraag hebt over verkoop of technische ondersteuning, is er altijd iemand beschikbaar tijdens kantooruren op 01249 715698. U kunt er zeker van zijn dat hoe u ook contact met ons opneemt, u zoals altijd een snel antwoord zult ontvangen.  

Vervaardiging en verzending

Onze productie- en verzendingsfaciliteit blijft werken met een skeletpersoneel en houdt zich strikt aan de richtlijnen voor sociale afstand van de Britse regering. De voorraadniveaus van onze kernproducten en accessoires zijn robuust en we zijn in staat om bestellingen binnen redelijke grenzen te vervullen wanneer ze worden geplaatst. Voorraadartikelen zijn beschikbaar voor levering de volgende dag, hoewel dit onderhevig is aan de activiteiten van externe koeriers en koeriersdiensten. Geplande leveringen als onderdeel van lopende bestellingen blijven onaangetast.  

Installatie, inbedrijfstelling en onderhoud

In lijn met onafhankelijk advies voeren we momenteel geen installatie-, inbedrijfstellings- of onderhoudswerkzaamheden op locatie uit. We houden dit voortdurend in de gaten en zullen reageren op verzoeken voor site-based werk in overeenstemming met de richtlijnen die op dat moment beschikbaar zijn.

We stellen uw geduld op prijs en zullen indien nodig verdere klantenupdates verstrekken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt