Om dit persbericht als PDF te bekijken, klikt u op hier

De AquaSmart zal helpen de groeiende dreiging van ontsnapping van waterverzekeringsclaims aan te pakken en onnodige verspilling te verminderen

aquasmart waterlekdetector

Aqualeak, een toonaangevende leverancier van afstand meten, stroombewaking en op sensoren gebaseerde waterlekdetectie en preventiesystemen voor residentieel en commercieel vastgoed, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn nieuwe innovatieve, verbonden product, de AquaSmart. De AquaSmart combineert de toonaangevende en bewezen technische kenmerken van Aqualeak's AquaGuard residentiële systeem met Flow Reporter, een intelligente meet- en data-analysesoftwaretechnologie. waterlek detector biedt gebruikers een aantal voordelen:

Beschermt eigendommen tegen kostbare en storende waterschade: 

De AquaSmart gebruikt flowmetertechnologie om het volume en de duur van het water dat door een leiding stroomt te meten en te vergelijken met limieten die kunnen worden ingesteld met behulp van de AquaSmart Flow Reporter-webapp. Als er een onverwachte waterstroom optreedt en een limiet wordt overschreden, zal een klep op de leiding onmiddellijk en automatisch sluiten, waardoor de watertoevoer wordt afgesloten. Er wordt ook een sms-bericht of e-mailwaarschuwing rechtstreeks naar het aangesloten apparaat van de gebruiker gestuurd om te waarschuwen voor het probleem. 

Helpt de controle over water te krijgen, altijd en overal: 

Met behulp van de web-app kan een gebruiker met een druk op de knop de klep sluiten, waar ook ter wereld, als hij niet in de buurt is van zijn eigendom en er zeker van wil zijn dat er geen lekkage optreedt. Een vakantiemodus stelt gebruikers ook in staat om hun AquaSmart te vertellen wanneer ze weg zullen zijn, zodat alternatieve waarschuwingsvereisten kunnen informeren over de stroming in het lege pand, wat onaangename verrassingen helpt voorkomen.  

Geeft waardevol inzicht in het waterverbruik: 

Met behulp van de gebruiksvriendelijke 'machine-learning' Flow Reporter-software analyseert de AquaSmart gegevens om trends en patronen in watergebruik te identificeren. Door realtime, dagelijks en maandelijks verbruik te monitoren, kunnen gebruikers efficiënter zijn over waar en wanneer ze water in hun eigendom gebruiken. Mogelijk lastige problemen, zoals lekkende kranen en overlopende tanks, kunnen worden geïdentificeerd voordat ze grote problemen worden.

Bespaard geld: 

Een beter inzicht in het waterverbruik helpt gebruikers onnodige verspilling te verminderen. Door rapporten te ontvangen over hoeveel hun water kost, kunnen gebruikers de waterrekening aanzienlijk verlagen. Verzekeringspremies kunnen ook dalen - het installeren van een waterlekdetectie- en preventieapparaat vermindert het risico op lekkage van water, iets waar verzekeraars positief over denken.

Wees milieuvriendelijker: 

Het vermijden van lekken en andere onnodige waterverspilling helpt om een ​​van 's werelds kostbaarste en steeds schaarser wordende goederen te behouden.

Steve Woods, Managing Director van Aqualeak, merkte op: 

“Met de AquaSmart denken we dat we twee kritieke problemen in de huidige markt aanpakken. Ten eerste is het verminderen van de kosten van ontsnapping van waterclaims prioriteit nummer één voor de verzekeringssector. Verzekeraars betalen gemiddeld £ 2.5 miljoen per dag om waterschade te herstellen, waarvan een groot deel kan worden geminimaliseerd of helemaal voorkomen als de juiste technologie van tevoren aanwezig is.

“Ten tweede neemt de druk om het waterverbruik in het VK en over de hele wereld te verminderen toe, om te voorkomen dat de vraag het aanbod de komende jaren overstijgt. Een belangrijke manier om dit te bereiken is om de houding van mensen ten opzichte van hun watergebruik te veranderen – uit een recent WRAS-onderzoek bleek dat Britse huishoudens hun dagelijkse consumptie met meer dan 50% onderschatten.”

Dit apparaat van de volgende generatie is ideaal voor installatie in alle soorten onroerend goed, inclusief woningen (individueel of meervoudig) en commerciële gebouwen. Het is ook effectief om verhuurders en facility managers een effectief overzicht te geven van een bredere vastgoedportefeuille.

Steve Woods vervolgde: 

“We hebben gereageerd op de vraag van klanten naar een verbonden apparaat in een wereld waar het internet der dingen altijd belangrijk is. Met het potentieel om grote verstoringen te voorkomen, geld te besparen en het milieu te beschermen, denken we dat dit apparaat zowel projectontwikkelaars, verhuurders, facility managers, verzekeraars als consumenten zal aanspreken. We zijn altijd op zoek naar producten die onze klanten helpen aan hun behoeften te voldoen en zijn verheugd de AquaSmart aan ons assortiment toe te voegen.”

Ga voor meer informatie over de AquaSmart en zijn functies naar: https://www.aqualeak.com/aquasmart/ , bel +44 (0)1249 715 698 of e-mail sales@aqualeak.com. 

ENDS                      

Voor meer informatie over deze aankondiging kunt u contact opnemen met:

Andrew Jones

Marketingmanager, Aqualeak

+44 (0)1249 715 698/ +44 (0)7766 024 408

andrew.jones@aqualeak.com  

Over Aqualeak

Aqualeak is een toonaangevende leverancier van stromings- en sensorgebaseerde oplossingen voor het detecteren en voorkomen van waterlekken. Onze producten en systemen worden geïnstalleerd in een breed scala aan soorten onroerend goed, waaronder woningen, commerciële en industriële gebouwen, en beschermen ze tegen kostbare en storende waterschade die kan optreden als gevolg van gebarsten en defecte leidingen.

Als geïntegreerde leverancier van waterlekdetectie ontwerpen, produceren, leveren, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden we veel van onze eigen producten en systemen. Deze aanpak stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en een uitgebreide end-to-end service van hoge kwaliteit te bieden. 

Onze kennis en ervaring op het gebied van waterlekdetectie en systeemontwerp betekent dat we met klanten kunnen samenwerken om de juiste oplossing voor hun toepassing of project aan te bevelen en uitstekende doorlopende after-salesondersteuning te bieden. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van systemen voor duizenden projecten van elke omvang en complexiteit. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt