Aqualeak, een toonaangevende leverancier van waterlekdetectie- en preventiesystemen, is begonnen met wat een spannend jaar belooft te worden met de lancering van een nieuw bedrijfsmerk. De lancering omvat de onthulling van een nieuw bedrijfslogo, dat zal worden uitgerold over Aqualeak's assortiment stromings- en sensorgebaseerde waterlekdetectieproducten, evenals al het bijbehorende materiaal.

aqualeak groot bedrijfslogo

Aqualeak heeft ook een nieuwe bedrijfswebsite gelanceerd om het merk te begeleiden (www.aqualeak.com). De site biedt bezoekers een scala aan inhoud, waaronder product- en service-informatie, deskundig advies en inzicht van het Aqualeak-team en de argumenten waarom waterlekdetectie zo belangrijk is.

As the UK’s only integrated provider of commercial leak detection solutions, Aqualeak designs, manufactures, installs, commissions and maintains our own products and systems for customers. This approach allows Aqualeak to meet customers’ specific needs and our solutions are installed across a wide range of property types, including datacenters, woon-toepassingen, commercieel en industrieel. Aqualeak levert ook olielekdetectie en milieubewakingsalarmsystemen, evenals een reeks van: engineering services.

In een reactie op het nieuwe merk zei Steve Woods, Managing Director bij Aqualeak:

“We weten uit gesprekken met onze klanten dat waterlekdetectoren steeds hoger op de prioriteitenlijst komen te staan ​​voor eigenaren en ontwikkelaars van zowel woningen als commercieel vastgoed. Verzekeraars hebben zich uitgesproken over het vergroten van het bewustzijn van de stijgende kosten van claims voor ontsnapping uit water voor hun klanten en lekdetectie wordt nu gezien als een effectieve manier om risico's te beperken en te voorkomen wat kan leiden tot aanzienlijke financiële en reputatieschade. Met dat in gedachten willen we dat ons merk zowel het kaliber van onze klanten weerspiegelt als de hoge kwaliteit van de producten en diensten die we aanbieden. 2019 wordt een echte groeiperiode voor de waterlekdetectie-industrie en we zijn vastbesloten om voorop te lopen in die uitbreiding.”

Als u uw waterlek detector vereisten, neem dan contact met ons op via +44 (0)1249 715 698 of via sales@aqualeak.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Andrew Jones

Marketing Manager bij Aqualeak

+ 44 (0) 1249 715 698

andrew.jones@aqualeak.com

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt