Accessoires voor waterlekdetectie

Wij bieden een breed scala aan accessoires om onze lekdetectiesystemen te vergezellen. Waaronder waterlekdetectie sensorkabel en sondes, magneetventielen, repeaters, bakens en SMS-alarmen.

Waterlekdetectie Kabel

Wij bieden een scala aan geavanceerde technologie waterlek detectie sensorkabel, die wordt gebruikt om te controleren op waterlekken boven een specifiek gebied (of zone) of onder een leiding. Wna lekdetectie kabels controleren op water over hun volledige lengte en kunnen in lengtes tussen 1 en 100 meter worden gelegd. Sensorkabel kan ook worden geleverd in een gevlochten variant van het standaardproduct, waardoor het ideaal is voor omgevingen waar de sensorkabel tegen geleidende oppervlakken moet worden geïnstalleerd.

Leksensorsondes

Wij leveren ESDUS waterlekdetector sensor sondes, een puntsensor die wordt gebruikt waar het water van een lek alleen in een bepaald gebied aanwezig mag zijn, zoals in lekbakken, dijken, afvoeren, gootstenen, toiletten en goten. De hoogte van de sensor vanaf de vloer is volledig instelbaar tussen 0 en 9 mm en kan op de vloer of aan de muur worden gemonteerd. Het is mogelijk om meerdere sensoren in serie aan te sluiten om lekdetectie op meerdere punten te bieden op een alarmpaneel met één zone of meerdere sensoren die afzonderlijk zijn aangesloten op een systeem met meerdere zones.

Magneetventielen

We bieden een reeks magneetventielen voor pijpmaten van ½” (15 mm) tot 2” (50 mm). De kleppen die wij leveren kunnen als normaal gesloten (waarbij ze bij stroomuitval sluiten), normaal open en vergrendelend geleverd worden.

Repeaterpanelen

Ons assortiment RA/RAA-repeaterpanelen biedt alarmsignalering op afstand vanuit centrale bewaking in ruimtes zoals recepties of beveiligingskantoren. De units zijn ontworpen om een ​​alarm van een waterlekdetectiesysteem, een oliedetectiealarm en/of omgevingsalarm te spiegelen.

SMS-alarmen

We bieden een scala aan alarmen via sms en telefoonkiezer, die een extra vorm van alarmering bieden in het geval van een lekkage. Een SMS-alarmpaneel werkt met elke standaard mobiele simkaart, waardoor een sms-bericht naar maximaal vijf verschillende telefoonnummers kan worden verzonden. Het SMS-alarmpaneel wordt geleverd met een ingebouwde stroomstoringsdetector en een batterijback-up die het paneel tot 48 uur online houdt.

Baken Alarm

De baken/sirene unit heeft een luide hoorbare output (105dB op 1m) en een helder knipperend baken dat afgaat wanneer een waterlekdetectiepaneel in alarm gaat. Deze unit kan worden geplaatst in een ruimte die een betere mogelijkheid biedt om op een alarm te reageren, zoals buiten de te beveiligen ruimte of aan de buitenkant van het gebouw. Het effectieve bereik van de sirene is 32 m vanaf de positie van de baken/sirene.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249 715698

CONTACT