Over Aqualeak

Aqualeak is een toonaangevende, gespecialiseerde leverancier van: op stroom gebaseerd, op sensoren gebaseerd , afstandsmeting en BREEAM water leak detection en beschermingsoplossingen. 

We also supply a range of other environmental controls including oil leak detectors en te hoge temperatuur alarmen.

Onze Visie

To provide total peace of mind through the highest quality products and services, whilst helping to conserve one of our planet’s most precious resources.

Wie we zijn 

Wij zijn de enige geïntegreerde leverancier van het VK, wat betekent dat ons interne team ontwerpt (en kleermakers), produceert, verkoopt, installeert, in opdracht geeft en onderhoudt producten voor waterlekdetectie en systemen voor onze klanten. Deze kunnen variëren van grote bouwbedrijven en mechanische en elektrische aannemers tot loodgieters- en verwarmingsingenieurs en individuele eigenaren van onroerend goed. We hebben onze producten en systemen geïnstalleerd in een breed scala aan soorten onroerend goed, waaronder commerciële kantoorruimte (waaronder een aantal grote, iconische ontwikkelingen), datacenters, wetenschappelijke laboratoria en hoogwaardige residentiële ontwikkelingen. Wij leveren ook olielekdetectie en alarmsystemen voor milieubewaking, evenals een reeks engineering services.

Onze aanpak

Door al deze mogelijkheden onder één dak te hebben, kunnen we volledig flexibel zijn in het voldoen aan de specifieke behoeften van individuele klanten. Elke klantbehoefte is net iets anders en door hun uitdagingen met hen te bespreken, kunnen we onze deskundige kennis van waterlekdetectie gebruiken om precies de juiste oplossing voor hen aan te bevelen. Onze kennis van systeemontwerp betekent ook dat we, zelfs als we niet precies de juiste apparatuur voor u hebben, deze voor u kunnen vinden om uw leven zorgelozer te maken. Onze ervaring, samen met een bewezen track record van geleverde systemen, betekent dat we de eisen begrijpen die aan onze klanten worden gesteld door hun eigen eindklanten. Met dat in gedachten hebben we een reputatie opgebouwd als zeer responsief, gemakkelijk in de omgang en we maken onze betrokkenheid bij een project zo stressvrij en eenvoudig mogelijk.

Achter de schermen

Jaarlijks leveren we ruim 1,900 systemen vanuit ons hoofdkantoor op het glooiende platteland van Wiltshire, in de buurt van Chippenham, met een productielocatie op slechts vijf kilometer afstand. In het afgelopen decennium zijn we gegroeid van een team van één naar het 10-koppige team dat we nu zijn. We hebben ook ons ​​productassortiment verbeterd door een mix van interne innovatie en ontwikkeling en door de acquisitie van nieuwe technologieën en mogelijkheden. We hebben onze activiteiten ook internationaal uitgebreid via onze dochteronderneming Aqualeak Detection BV in continentaal Europa, samen met een netwerk van verkoopagenten in andere geografische gebieden. We verkopen onze producten en systemen nu over de hele wereld, waaronder Nederland, Spanje, Portugal, de VS, Australië en de VAE.  

2024

Achieved ISO 14001 accreditation

2021

AISO 9001-accreditatie behaald

2021

Lancering van het EMS-1-paneel voor één zone en EMS-5/10 voor panelen voor meerdere zones

2020

Ontwikkelde en lanceerde de EMS-5x/10X, een modulair systeem met meerdere zones, die tot 625 zones tegelijk kan bewaken

2019

Uitgebreid naar de Iberische markt met de aanstelling van een fulltime verkoopagent in Spanje

2019

Uitgebreid productassortiment om op te nemen: oplossingen voor afstandsmeting die een lek kan detecteren tot +/- 1 meter

2018

Lancering van de AquaSmart, Aqualeak's eerste machine-learning apparaat met internetverbinding

2017

CHAS en SMAS gezondheids- en veiligheidsaccreditaties behaald

2015

Ontwikkeling Leak Lokator, dat tot 100 locaties, met vijf zones per locatie kan bewaken, Het eerste systeem met touchscreen-interface ondersteuning

2012

Aqualeak Detection BV opgericht om de Europese markt te betreden

2012

Ontwikkelde de AquaGuard, een op stroom gebaseerd apparaat voor huishoudelijke toepassingen

2011

Mendip Microsystems overgenomen om sms-connectiviteit te bieden

2008

Aangekocht door de huidige eigenaar

2001

Aqualeak is opgericht door de ontwikkelaar van het eerste lineaire lekdetectiesysteem in het VK

Bezoek onze blog 

Contact

Als u met een lekdetectie specialist wilt spreken over uw vereisten of meer wilt weten over onze uitgebreide diensten, kunt u de contactpagina bezoeken om een ​​vraag te stellen of bellen op 01249 715698

deze link